Hyr biltrailer billigt genom Göteborgs släp

När bilen går sönder och måste transporteras till skrot eller verkstad ä en biltrailer ett mycket bra alternativ. Att hyra ett biltransportsläp blir ett mycket billigare alternativ än att vända sig till bilbärgaren. Ett bilsläp är också ofta nödvändigt när bilen ska transporteras vid försäljning eller köp. Alla våra biltransportsläp har lastramp och winch vilket underlättar på- och avlastning av bilen.

Köper eller säljer bilsläp i Göteborg

Hos oss kan du köpa bilsläp till låga priser eller sälja din begagnade bilkärra. Vi har ett stort antal modeller att välja mellan. 

Välkommen till Göteborgs Släp AB! Vi har låga priser och det är enkelt att anlita oss.

Här ser du några exempel på släpkärror vi säljer

ÖNSKAR DU KÖPA ETT BILSLÄP? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet alla dagar 08.00-19.00.

Öppet alla dagar 08:00-19:00

 

031-38 73 730

 

Boka genom sms eller samtal på 

0704-673291

Om du hittar en billigare släpvagn att hyra...

GÖR DET!

Adress:

Hildedalsgatan 32
417 05 Göteborg

Vägbeskrivning

 

Orgnr: 

5591635098

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Göteborgs Släp AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Göteborgs Släp AB.